Opfrisbeurt nodig?

Uw website is verouderd na vijf jaar

Is uw website al een tijdje in de lucht? Een website die 'pas' vijf jaar online staat, is al behoorlijk oud. Na de eerste oplevering kijkt u waarschijnlijk niet zo vaak meer naar uw eigen website. Maar kloppen de contactgegevens nog wel? Is de informatie nog up-to-date? Kunnen u klanten uw website überhaupt wel vinden?

Het is belangrijk dat u investeert in SEO (Search Engine Optimization), hiermee zorgt u dat zoekmachines uw website kunnen vinden. Wist u bijvoorbeeld dat Google, de meest gebruikte zoekmachine, websites die goed tonen op een mobiel voorrang geeft in de zoekresultaten? De tekst moet leesbaar zijn zonder in te zoomen en de inhoud geschaald op basis van schermgrootte. Uw bezoeker moet de pagina kunnen bekijken zonder horizontaal te schuiven of te zoomen. Dit heet een responsive website. Wilt u dat uw website goed gevonden wordt? Regel dan een opfrisbeurt voor tekst, beeld en techniek bij Next Web & Tekst. Hieronder ziet u voorbeelden van websites die niet responsive zijn.


Kosten

Is uw website toe aan een nieuwe uitstraling? Laat Next Web & Tekst uw website opfrissen. Een opfrisbeurt voor uw website heeft u al vanaf €250,00 exclusief btw. Benieuwd geworden? Hieronder ziet u welk verschil een opfrisbeurt maakt. Neem contact op als u interesse heeft, we vertellen u graag meer.