Nieuwe website

Professionele websites voor ambitieuze ondernemers

Denkt u aan een nieuwe website? Bij Next Web & Tekst bent u aan het juiste adres. Wij maken klantvriendelijke websites voor ambitieuze ondernemers. Iedere website die we opleveren is duidelijk leesbaar voor uw bezoeker en bovendien mooi vormgegeven. De foto's die wij gebruiken zijn door een professionele fotograaf gemaakt, geheel naar uw wens.

Bij de ontwikkeling van uw nieuwe website staat u en vooral uw klant centraal. Uw online visitekaartje heeft niet alleen mooie plaatjes, maar ook effectieve teksten die uw bezoeker aanspreken. Wilt u na oplevering zelf u website beheren? We maken uw website in een systeem waarmee u zelf gemakkelijk uit de voeten kunt. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen het beheer bij Next Web & Tekst neer te leggen.

Hoe werkt het?

Aan de hand van de door u geleverde gegevens over uw producten of diensten bepalen we samen de structuur van uw nieuwe digitale visitekaartje. Een goede website hoeft niet vol te staan met informatie. Het is vooral de opzet van de webpagina's en de manier waarop de bezoeker zijn doel bereikt die een website succesvol maken. Uit alle gegevens filteren we de juiste informatie en schrijven we de teksten die uw klanten moeten inlichten of overhalen een product te kopen of een dienst af te nemen. Daarna bepalen we met u hoe de website er uit komt te zien en welk beeldmateriaal daarvoor nodig is. Deze nauwe samenwerking levert het beste resultaat.

Hoeveel kost het?

Een nieuwe website heeft u al vanaf €399,00 exclusief btw. Deze prijs is voor een website met vijf pagina's, voorzien van uw eigen teksten en foto's. Bent u benieuwd naar de websites die we al hebben gemaakt? Neem zelf een kijkje of neem eventueel contact op.