Duidelijke webteksten

Leesbare webteksten

Wat doet u als u een webpagina opent waarop een artikel staat zonder duidelijke kopjes tussen de tekstgedeelten? Wat gebeurt er als de tekst die u leest langdradig is en geen duidelijkheid geeft over wat u wilt weten? U haakt af. De bezoekers van websites zijn kritisch en willen snel en eenvoudig de informatie vinden die ze zoeken. Next Web & Tekst schrijft leesbare teksten zonder moeilijke woorden en begrijpelijk voor iedere lezer. Hiervoor kruipen wij in de huid van uw bezoeker en schrijven we vanuit de klantvraag of situatie. De perfecte webpagina geeft daarop het antwoord.

Beter gevonden via zoekmachines

Een goed geschreven webtekst houdt bezoekers niet alleen langer op de website maar maakt de website ook beter vindbaar. En betere vindbaarheid trekt meer bezoekers via zoekmachines als Google. U wilt natuurlijk geen prachtige website die ondergesneeuwd is op het wereldwijde web, want een website zonder bezoekers levert niets op. Next Web & Tekst zorgt voor optimale vindbaarheid, want u wilt dat uw website gevonden wordt!

Kosten

Het herschrijven van een webpagina kost slechts €50,00 exclusief btw. U kunt ook kiezen voor een opfrisbeurt voor de gehele website. Denkt u dat Next Web & Tekst u kan helpen? Neem contact op, u hoort zo snel mogelijk van ons.